Goede Tijden Slechte Tijden

Triest nieuws voor trouwe fans: het personage kondigde het einde van GTST aan

Everon Jackson Hooi stelt dat er aan alles een einde komt, dus ook aan Goede Tijden Slechte Tijden. Toch denkt hij dat de 35 jaar oude soapserie nog zeker wel vijf jaar meegaat.

GTST

De laatste reeks van de soap sloot af met het verhaal van Nola als cliffhanger. Mogelijk is dit de reden dat ze nu prominent in het midden staat. Manu Mauricius heeft bovendien zijn eigen fotobox. Dit kan erop wijzen dat hij een belangrijkere rol krijgt.

Goede Tijden Slechte Tijden is jarenlang een megahit geweest op RTL 4, maar tegenwoordig wordt de zomerse vervanger vaak beter bekeken. Het tv-station blijft vooralsnog vasthouden aan deze vaste waarde, maar hoe lang gaat het nog duren totdat dit een Videoland-exclusive wordt? Vroeg of laat gaat het van de buis, aldus Everon Jackson Hooi.

Everon Jackson Hooi

Nog vijf jaar

Everon is een van de acteurs in de serie en denkt niet dat de serie nóg eens 35 jaar meegaat. “Alles stopt een keer. Maar ik zie ons zéker nog wel vijf jaar bestaan”, zegt hij in Veronica Superguide.

Tot kort geleden lag GTST enorm onder vuur vanwege de lage kijkcijfers; tegenwoordig is men die wel gewend. “Dat soort uitspraken doet pijn, vooral als je bedenkt dat ik soms om vijf uur ’s ochtends opsta voor mijn werk en weet hoeveel liefde erin zit.”

Dieptepunten

GTST is een serie om trots op te zijn, aldus Everon. “Ondanks dat het misschien niet altijd aan ieders verwachtingen voldoet, is het na 35 jaar nog steeds succesvol – met zelfs in onze dieptepunten nog zo’n 600.000 kijkers. Je zou ze allemaal maar op de koffie krijgen!”

- Advertisement -

 

Is hij wel eens bang dat het erop zit voor hem? “Ja, daar ben ik vijftien jaar bang voor geweest, maar nu denk ik: als de tijd komt, dan komt die. Elk jaar overweeg ik of ik blijf of ga. Het is gezond om jezelf af te vragen: maakt het me nog blij? Ben ik op de juiste weg?”

Grote klok

Wat Everon verdient bij GTST wil hij ‘niet aan de grote klok hangen’, maar: “Ik besef dat veel mensen niet kunnen leven zoals ik – en dat ik misschien zelf ooit in een andere situatie terecht kan komen. Eerlijk gezegd kijk ik bijna nooit naar prijzen; ik koop wat ik wil als ik boodschappen doe. Wat wil een mens nog meer?”

“Je moet gewoon genoeg geld hebben om te leven zoals jij het wilt, en dat heb ik, dankzij GTST. Ik realiseer me dat heel jonge acteurs niet hetzelfde op de bank gestort krijgen, maar ik zit er twintig jaar. Ik vind dat ik het heb verdiend. Toen ik begon, was het geen vetpot. Maar ik kreeg de kans om mijn droom waar te maken.”

Mediacourant vr

Source: https://edition.cnn.com/
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!