Goede Tijden Slechte Tijden

Te leuk: déze ZOOP-actrice heeft rol bemachtigd in GTST

Was jij back in the days fan van ZOOP en zit je tegenwoordig elke avond klaar voor een nieuwe aflevering van Goed Tijden, Slechte Tijden? Dan vind je dit nieuws waarschijnlijk héél leuk! ZOOP-actrice Juliette van Ardenne heeft namelijk een rolletje bemachtigd in het nieuwe seizoen van GTST.

GTST

Juliette in GTST

Heel leuk nieuws voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden, want het nieuwe seizoen belooft er een te worden vol verrassingen! Zo keren er oude bekenden terug en maken we kennis met nieuwe gezichten. Juliette van Ardenne is komend seizoen een van die nieuwe gezichten in Meerdijk, al is het natuurlijk geen onbekende in de soapwereld. De actrice speelde twintig jaar geleden de rol van Sira in de populaire jeugdserie ZOOP.

Inmiddels heeft de actrice ook veel andere rollen op haar naam staan, en komen seizoen zal ze schitteren in GTST! Deze onthulling was kort te zien in de nieuwste promo van de serie. Echter werd dit nieuwtje door veel fans over het hoofd gezien omdat de terugkeer van Jef Alberts (Bartho Braat) er vooral uitsprong.

Geen onbekende in Meerdijk

Na haar iconische rol in ZOOP heeft Juliette flink aan de weg getimmerd als actrice. Zo speelde ze onder meer in series als SwanenbrugKerstgezel.nl en Smeris. Maar guess what? Het is niet de eerste keer dat Juliette in Meerdijk rondwandelt. In 2011 had ze al eens een korte rol in de serie. Destijds speelde ze Amber de Witte, een mysterieuze dame die Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) even in haar greep hield. Of we haar komend seizoen wederom in deze rol gaan zien, of dat ze een compleet nieuw personage gaat neerzetten is vooralsnog onduidelijk. Het enige wat we van Juliette in de teaser te zien krijgen, is een kort fragment waarop ze onderuitgaat. Ah oh!

Terugkeer van Jef én Linda

Als kers op de taart keert er een iconisch karakter terug, namelijk Jef Alberts! Jef is al vijftien seizoenen te bewonderen in de serie. In 2016 nam hij afscheid om een biologische wijnboerderij in Frankrijk over te nemen. Toch dook hij na zijn vertrek zo af en toe nog op. Maar keert Jef nu terug voorgoed? Dat is de grote vraag… De kans bestaat dat zijn komst samenvalt met het naderende einde van het soapavontuur van Laura Selmhorst, gespeeld door Jette van der Meij. In de serie heeft haar personage de ziekte van Parkinson en daardoor takelt ze steeds verder af. De actrice is inmiddels 69 jaar en heeft al eerder aangegeven dat ze weet hoe haar verhaallijn zal aflopen.

- Advertisement -

Source: https://edition.cnn.com/
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!